Unajassa ollaan kantriin kallellaan 10. maaliskuuta

Maaliskuun 10. päivä järjestetään Unajan Tapiolassa ensimmäinen Kantriin kallellaan -konsertti. kello 19 alkaen. Lavalle nousee kolme duokokoonpanoa eli Kononen & Pajukallio, Janne Kaunisto Duo sekä illan aloittavat Anzu & Make. Ari Anzu Anteroinen myös juontaa illan. Tapahtumaa tukee Eurajoen Säästöpankkisäätiö.

Unajan Urheilijat vastaa illan aikana puffetista. Lippuja on saatavana ennakkoon sanomalehti Länsi-Suomen asiakaspalvelusta. Lippuja jätetään myös ovelle myyntiin.

Kononen & Pajukallio

Suonna Kononen ja Arto Pajukallio ovat paitsi toimittajia, myös pitkän linjan suomenkielisen kantrin sanansaattajia. Kononen on muun muassa Huojuva lato -yhtyeen kantava voima ja Arto Pajukallio oli legendaarisen Freud, Marx, Engels & Jungin kitaristi ja perustajajäsen.

Duokeikkojen, joissa kuullaan niin Huojuvaa latoa, Froikkareita kuin muitakin suomikantrin helmiä, lisäksi kaksikkoa yhdistää FMEJ Tribute -yhtye, jossa on mukana myös Janne Kaunisto.

Kononen ja Pajukallio ovat kokeneita kantrimuusikoita. Kuva: Olli Nurmi

Janne Kaunisto Duo

Janne Kaunisto julkaisi viime vuonna pitkäsoiton nimeltä Eilistä vain, missä on miehen suomeksi kääntämiä kantrikappaleita. Miehen toinen projekti on suomenkielistä kantrimusiikkia esittävä yhtye Jantters, joka julkaisi viime syksynä oman pitkäsoittonsa.

Kauniston kaverina Unajan lavalle nousee monessa mukana oleva kitaristi Tuomas Metsberg, joka soittaa hänkin mm. Jantters-yhtyeessä ja FMEJ Tributessa. Vielä kun mainitaan bändit Luxury Liner sekä The Boys, niin on selvää, että kyseessä on tekijämies.

Janne Kaunisto julkaisi viime vuonna pitkäsoiton nimeltä Eilistä vain, Kuva: Jukka Kolari

Anzu & Make

Illan aloittaa Rauman oma poika, toimittajamiehiä hänkin, Anzu (Ari Anteroinen), joka on julkaissut suoratoistopalveluihin suomenkielisiä kantriin kallellaan olevia lauluja nyt viisi kappaletta ja lisää on tulossa. Anzun kanssa hyvässä Rauma – Pori -yhteishengessä duetoi jo ammoisista Laser-, Doora-, Rio- ja Riot-yhtyeistä alkaen musiikkimaailmassa seikkaillut Markku ”Make” Tommila.

Anzu & Make nousevat lavalle ensimmäiseksi. Kuva: Jonski Lindholm